Gradient

Gratis provlektioner på Dansklotet söndag 13/2 kl 13-14 och tisdag 15/2 kl 18-19.

Vi är lyhörda för myndighets åtgärd och reserverar oss för ev ändringar map pandemirestriktioner

20180128_154558.jpg

Ingen föranmälan behövs till provlektionerna, kom som du är! Vi rekommenderar frottésocka eller gympasko med strumpa utanpå. Gummisula eller barfota fungerar inte lika bra., då man "fastnar" i golvet vid vridningar. Svart sula som färgar av sig är inte tillåten.

Man kan även använda s.k. jazzskor, en tunn skinnsko med mockasula. Finns t ex på Dansbutiken Dance&Gym Shop, Gamla Brogatan 34 i Stockholm. Ex: sko med snörning och liten klack. Fråga efter 10% Samba de Souza rabatt på Dansbutiken Dance & Gym Shop, Gamla brogatan 34, Stockholm 
 

Gradient

Om dansklasserna

DSC_0013%20(2)_edited.jpg

Vårterminen 2022: 

Schema:

Söndagar - Nybörjare/fortsättning kl 13-14

Start 20/2.

Tisdagar - Fortsättning/avancerad kl 18-19 

Start 22/2.

 

Avvikelser: Ingen samba söndag 17/4 (påskdagen) samt tisdag 19/4 (lokalen ej tillgänglig). 

 

Pris en kurs (1g/v 15 ggr) 1500 kr. Två kurser (2g/v 30 ggr) 2700 kr.


All träning samt medverkan i karneval, uppvisning, evenemang, resor mm. sker på egen risk. Din plats på kursen är personlig och kan ej överlåtas.

Anmäl dig här!

Gradient

Om sambadans

_SAF4090.jpg

Att dansa samba innebär att hålla igång med hela kroppen. Samba de Souza's pedagogik är direkt och intensiv och vi är mycket noga med grundstegen, "samba no pé". Det är från grunden alla måste börja och det är när man behärskar den som man kan utvecklas till att dansa en fullständig och omväxlande samba. Samban ger motion och kondition, och inte minst - dansglädje! 

Kurserna är lämpliga för både motionärer i alla åldrar och showdansare med ambitioner!

Du behöver inte sträva efter att vara med på uppvisningar eller karnevalståg, men för dig med ambitioner finns alla möjligheter! För uppvisningar och karnevaler har vi träffar och gör egna dräkter mm.

Gradient

Hitta hit

Dansklotet.jpg

Dansklotet (Dansens hus sceningång) hittar du på Wallingatan 19 i Stockholm, mitt emellan Drottninggatan och Upplandsgatan. Närmaste T-bana är Hötorget.