Gradient

Uppdatering: Vi avvaktar myndigheters uppdateringar ang restriktioner som väntas 17/5. Vi hoppas att vi kan få till någon aktivitet innan sommaren!  Håll utkik här på hemsidan och i sociala medier!

20180128_154558.jpg

Ingen föranmälan behövs, kom som du är! Vi rekommenderar frottésocka eller gympasko med strumpa utanpå. Man kan även använda jazzskor, en tunn skinnsko med mockasula. Finns på , som finns t ex på Dansbutiken Dance&Gym Shop, Gamla Brogatan 34 i Stockholm. Ex: sko med snörning och liten klack  Gummisula eller barfota fungerar inte lika bra. Svart sula som färgar av sig är inte tillåten. Fråga efter 10% Samba de Souza rabatt på Dansbutiken Dance & Gym Shop, Gamla brogatan 34, Stockholm 
 

Gradient

Om dansklasserna

Copatroto.jpg

Att dansa samba innebär att hålla igång med hela kroppen. Samba de Souza's pedagogik är direkt och intensiv och vi är mycket noga med grundstegen, samba no pé. Det är från grunden alla måste börja och det är när man behärskar den som man kan utvecklas till att dansa en fullständig och omväxlande samba. Samban ger motion och kondition, och inte minst - dansglädje! 

Kurserna är lämpliga för både motionärer i alla åldrar och showdansare med ambitioner!

Du behöver alltså  inte sträva efter att vara med på uppvisningar eller karnevalståg, men för dig med ambitioner finns alla möjligheter! För uppvisningar och karnevaler gör vi egna dräkter mm.

Gradient

Hitta hit

Dansklotet.jpg

Dansklotet (Dansens hus sceningång) hittar du på Wallingatan 19 i Stockholm, mitt emellan Drottninggatan och Upplandsgatan. Närmaste T-bana är Hötorget.