top of page

Boka oss för din fest!

Samba de Souza för show och karneval, till varje fest och event! Stort som smått, firmafest, privat, publikt.

Även kurser, workshops, möhippor, bröllop mm.

Vi är baserade i Stockholm

Fyll i ett enkelt formulär här så tar vi kontakt!

 

Vår feedback...

"Tack för en suverän sambashow som satte guldkant på min fest"

"Stort tack för ert framträdande i lördags! Fantastiska rytmer och vackra dräkter. Det var otroligt uppskattat! Ni satte nivån och därefter var det fullt på dansgolvet in i det sista. Kunde inte ha blivit bättre. Allt gott och hälsa hela ditt gäng!"

"Va roligt vi hade på vårt bröllop den 20/6 och det berodde till stor del på den brasilianska timme vi hade och era dansare som gjorde festen helt oförglömlig...! ...vi är supernöjda och hade som sagt jättekul -- festen satte verkligen igång ordentligt efter sambashowen. Vi är så tacksamma att ni kunde uppträda en dag som midsommar och kommer definitivt ha er i åtanke vid framtida event!"

"Jag vill rikta ett särskilt tack till dig och ditt gäng för en fantastisk uppvisning. En kanonstart för Partyt! Vi har även fått så mycket positiv feedback från våra vänner kopplat till ert framförande vilket känns kul att kunna få förmedla vidare till dig. Känns även skönt att ni även blev väl omhändertagna under kvällen. Återigen ett stort tack och ifall vi eller någon i vår bekantskapskrets söker färgsprakande underhållning vet vi till vem man skall vända sig!"


"Tack för en fantastisk show igår! Alla blev totalt överraskade och tyckte att det var en superrolig idé. Vi fick en jättekul start på festen och det blev mycket dans till sent på natten."

" Vi vill tacka för en fantastisk sambauppvisning!! Alla var paffa och det det var ett väldigt uppskattat! Det satte en bra ribba för festen och sen var det fullt ös! Stort tack! Hoppas att du förmedlar detta vidare till dansarna! Fortsatt trevlig sommar!!"

"Jag vill bara tacka för ett otroligt lyckat framträdande igår. Ni var helt magiska och tackar så mycket för ert engagemang och fantastiska stämning. Vi jobbar gärna med er i framtiden igen och hoppas ni hade lika kul som oss igår."

"-Är ni nöjda?  -Nöjda?!!  Ni gjorde ju hela festen!!!"

bottom of page