top of page

ons 14 dec.

|

Skarpnäcks Kulturhus

Samba batucada WS med Rodrigo Digão Braz

Den mångfacetterade brasilianske slagverksmusikern och examinerade pedagogen Rodrigo Digão Braz i en spännande workshop som kommer att handla om på Rio-batucada och breaks men går ett steg längre. Vi får lära oss om karnevalen, sambaskolor mm.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Samba batucada WS med Rodrigo Digão Braz

Tid och plats

14 dec. 2022 18:00 – 21:00

Skarpnäcks Kulturhus, Skarpnäcks Allé 25, 128 33 Skarpnäck, Sverige

Om evenemanget

Möt den mångfacetterade brasilianske slagverksmusikern och examinerade pedagogen Rodrigo Digão Braz i en spännande workshop i samba batucada! Denna workshop kommer att fokusera på att spela Rio-batucada och bossas (breaks) men går ett steg längre. Vi får samtidigt lära oss om karnevalen, sambaskolorna, historik, de olika instrumenten, stämning, bakgrund mm. Detta är något som ibland glöms bort, men som är nog så viktigt att ha med sig när man utövar brasiliansk kultur utanför Brasilien. Din nivå är inte så viktig, men du bör ha hanterat någon form av slagverk tidigare. Det finns vissa instrument att låna på plats, ta med eget om du vill vara säker på att få det du önskar. Fråga gärna! Workshopen kommer att hållas på engelska.

Som ledare och musiker har Rodrigo arbetat med bl a Fabio Leal, Cesar Roversi (Grupo Mente Clara), Trio Curupira, João Paulo Barbosa, André Marques Quarteto, Filó Machado Group och Hermeto Pascoal.

Förutom att vara musiker och lärare har Rodrigo även arbetat som jury (kategori bateria) för Rios och São Paolos sambaskolor under flera av karnevalerna där.

Rodrigo har även medverkat på Brazilian Day i Stockholm 2016 på scen med bl a Andersoul Rational, Bartira Fortes, Denise Fontoura, Fábio Carneirinho och Rubem Farias.

Rodrigo på Youtube: https://www.youtube.com/.../UC6iG2ww_o-i0GArK-B1TxVA/videos

Facebookevent: https://fb.me/e/3FNU5SKl7

Så, varmt välkommen på denna workshop! Klicka gärna i Facebookeventet att du kommer, men anmälan gör du genom att swisha avgiften 300 kr till Thomas Edmar på 0730229747

Swish 300 kr

Pris

Antal

Totalt

 • Swish 0730229747

  300,00 kr

  Swish 0730229747 (Thomas Edmar) https://fb.me/e/3FNU5SKl7

  300,00 kr

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page