top of page
Anmälan
sambaslagverk VT-24
Alternativ

Ett bekräftelsemejl med mer information kommer att skickas till dig efter att du har skickat in din anmälan. Kontrollera skräpposten för säkerhets skull!

Tack för att din anmälan! En bekräftelse har skickats till din mejl med mera information. Du kan behöva kontrollera din skräppostmapp! Om du  tror att du har skrivit fel mejladress, gör en ny anmälan.

Villkor: Kurserna är anpassade för alla rytmintresserade, dock ej barn under 12 år. Det förutsätts att du genomför någon form av träning eller studier mellan tillfällena.

Din plats på kursen är personlig och kan ej överlåtas. Anmälan är bindande och kursavgiften betalas in på Plusgiro 429 41 98-9 (Fören Stockholms Sambaskola). Ej utnyttjad kurs återbetalas ej. Inställda tillfällen såsom sjukdom, myndighets åtgärd eller liknande kompenseras i första hand med vouchers till framtida kurstillfällen. Din plats på kursen är personlig och kan ej överlåtas. Du kommer att få framtida mejl med information om kommande kurser mm. Meddela oss om du inte längre vill ha dessa mejl. Vi följer GDPR och personuppgifter som du lämnat i samband med din kursanmälan kan du be att få raderade. All träning i klasserna samt medverkan i karneval, uppvisning, evenemang, resor mm sker på egen risk, dvs att om du skulle råka skada dig på något av våra evenemang, på väg från eller till etc, så tar vi inget ansvar för det. Var och en hänvisas till sin egen olycksfallsförsäkring/hemförsäkring.

bottom of page